Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Doba covidová přinesla do řízení byznysu a pracovních návyků v českých firmách mnoho změn – a většinou už jsme se na ně dobře adaptovali. Pracujeme on-line, on-line jsou i firemní data, home office a práce odkudkoliv se stává zcela běžnou.

Co ale „nový normál“ znamená pro firmy z hlediska kontrol státních úředníků? Co se v této oblasti změnilo a jak se na kontroly dobře připravit?
O tom budeme hovořit na našem specializovaném webináři ze série PwC ESG Talks, kde se zaměříme na slabá místa a nejčastější dotazy ke kontrolám ÚOHS, finančních úřadů či inspekce práce. 
A nebude chybět ani problematika připravovaného zákona o Whistleblowingu a vytváření hodnot prostřednictvím ESG – tentokrát v oblasti Governance.

 

Středa 1. prosince 2021, 10:00–11:30

 

REGISTRUJTE SE ZDE

 

PROGRAM

Změny ve veřejné sféře a ve firmách
Petra Kinclová, advokát PwC Legal
Kontroly ÚOHS a Evropská komise – Dawn Raids
Kateřina Mandulová, advokát PwC Legal
Kontroly Finančního úřadu: daňové kontroly, transfer pricing
Radim Hanák, advokát PwC Legal
Michal Honzíček, daňový specialista PwC
Kontroly Finančního úřadu a úřadů práce:
Antivirus a covidové podpory

Miloš Sochor, advokát PwC Legal
Forenzní služby a online data při kontrolách ve firmách
Pavel Jankech, specialista na forenzní technologie PwC
Efektivní compliance program
Zlepšení interních procesů a vytváření hodnot prostřednictvím ESG

Webinář proběhne v českém jazyce. Účast na akci je bezplatná.
Vaše dotazy k organizaci akce ráda zodpoví Iva Sádlová, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Upozornění: Na akci mohou být pořizovány běžné reportážní fotografie, audio nebo videozáznam, které budou využívány za účelem interní a externí propagace aktivit společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o., typicky na webových stránkách společnosti a sociálních sítích, pro navazující komunikaci s účastníky akce a přípravu dalších obdobných či navazujících akcí. Podrobnější informace k ochraně soukromí naleznete na: https://www.pwc.com/cz/cs/o-nas/ochrana-osobnich-udaju.html Pokud si nepřejete, aby byly pořízeny Vaše záznamy (fotografie, audio, video), kontaktujte prosím organizátora akce. Pořízené záznamy budou uchovány pro výše uvedené využití po dobu nezbytně nutnou, ne déle než 12 měsíců.

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu