Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Nový showroom koupelen Geberit v Praze je vynikajícím zdrojem nápadů pro rozmanité koupelny. Ideálně spojuje koupelnové vybavení KOLO, KERAMAG, KERAMAG DESIGN a Geberit ve dvanácti verzích funkčních a oku lahodících koupelnách. Nechte se unášet na křídlech inspirace!

 

 

 Malá toaletní místnost, která překvapí pocitem prostornosti, velkoryse řešená koupelna s volně stojící vanou působící příjemně útulným dojmem či atraktivní rekonstrukce bytového jádra. To vše naleznete v interiéru showroomu. Pro prezentaci prémiových koupelnových sérií byl použit výjimečný koncept prezentace šperků, vznikl spojením sametově tmavého pozadí a zářivých keramických předmětů.

 

„Prezentační prostory představují optimální nabídku Skupiny Geberit na poli koupelnového designu. Po akvizici značek KOLO, KERAMAG, KERAMAG DESIGN je naše společnost plně kompetentní vytvořit koupelnu podle individuálních představ investorů, ať už se jedná o privátní koupelny, veřejné prostory či hotely,“ zdůrazňuje Vladimír Sedlačko, Managing Director Geberit v ČR a SR.

 

 

Vzdušný a čistý rámec


Prostory přímo navazují na současné prezentační a školicí centrum společnosti Geberit, které již čtyři roky úspěšně slouží klientům. „Obdobně jako tam jsme v novém prostoru při našem navrhování vsadili na jednoduchost a čistotu, na kontrast barev a tvarů. Naším architektonickým konceptem bylo vytvoření vzdušného a přehledného rámce pro prezentaci značek, jejichž produkty celému prostoru dominují,“ představuje Aleš Papp
z architektonického ateliéru CUBOID ARCHITEKTI, který vytvořil interiér showroomu.

 

Jako levitující dům v domě působí galerie prémiových řad značek KERAMAG, KERAMAG DESIGN. Rozmístění zařizovacích předmětů zde zdůrazňuje krásu tvarů a ušlechtilost materiálů. Obdobně, jako se pro vystavení šperků používá tmavý samet, bylo pro vyniknutí šperků - keramických předmětů - použito matné tmavé pozadí a výrazné bodové osvětlení.

 

 

Vzněšené šperky na podmanivém sametu


Pečlivé umístění na první pohled strohé kolekce Xeno2 vytváří pocit luxusu. Prostorné dvojumyvadlo z technicky vyspělého materiálu Varicor zaujme jakoby vodou samotnou vymletým mycím prostorem a sestava skříněk i odkládacích prostor příjemně ladí
s hranatým designem bidetu a klozetu.

 

Hrou geometrických tvarů zaujme série Preciosa II. Kruhové a čtvercové linie úchytů, zrcadla a keramických předmětů se spojují v harmonický celek a propůjčují koupelně svěží dynamiku.

 

Zapuštěné i samostatně stojící vany přímo pobízejí k relaxační koupeli. Několik volně ložených umyvadel zase podněcuje představivost při vytváření moderní koupelny.

 

Série Silk je dárkem pro každou dámu. Vysoce kvalitní komfortní prvky v podobě odkládacích prostor, kosmetického modulu s pohodlným sezením a zrcadla s efektním osvětlením jistě ocení.

 

Umyvadla, keramika a příjemně oblé skříňky série myDay se pyšní organickým designem a nadčasovou barevností. Jemná a naturální estetika propůjčuje koupelně elegantní vzhled.

 

 

Variabilní řešení pro každý typ koupelny


Sortiment výrobků je prezentován také v samostatných celcích – koupelnách. Zvolené barvy koupelen výstavní prostor oživují a ukazují návštěvníkům možnosti kombinací výrobků s různými povrchovými úpravami podlah a stěn.

 

 

Bez bariér ve využití, i v designu


První koupelna, zelená, ukazuje kompletní řešení pro bezbariérové koupelny a toalety. Zde je přirozeně kladen důraz na účelnost zařízení. Výrobky KOLO Nova Pro Bez Bariér a řešení Geberit nabízí nadstandartní komfort a kvalitní design.

 

 

Optimismus pro bytové domy


Žlutá koupelna je příkladem rekonstrukce jádra v bytovém domě. Řada KOLO Traffic zde rezonuje s optimistickou sytou žlutou barvou. Platinově šedé skříňky se zároveň skvěle vyjímají na bílé stěně.

 


Hygiena a pohodlí ve veřejných prostorách


Možná řešení pro hotely a veřejné prostory ukazuje modrá koupelna. Výrobky KOLO Nova Pro podtrhuje modrá a šedá skleněná mozaika. V těchto prostorech je kladen největší důraz na hygienu a pohodlí uživatele. Proto je ovládání toalety, pisoáru a baterií řešeno bezdotykově, pomocí výrobků Geberit.

 

 

Útulnost a prostornost v jednom


Jemné tvary řady KERAMAG iCon jsou prezentovány v rozměrnější koupelně s volně stojící vanou. Zde je použita romantizující dlažba a pocit útulnosti dotváří dřevěné skříňky pod umyvadlo na světle šedém lesklém obkladu.

 

 

Uklidňující barvy přírody


Tlumené zemité odstíny hnědé koupelny působí uklidňujícím dojmem. Výrobky KOLO Life! svými oblými tvary připomínají bílé oblázky na pláži. Sprchový kout v nice v kombinaci s prizmatickým sklem zástěny poskytuje největší možnou míru intimity.

 

 

Překvapivě prostorná toaleta


Samostatná toaleta s umývátkem překvapí pocitem prostornosti navzdory tomu, že půdorysné rozměry jsou minimální. Řada KERAMAG iCon xs je svými rozměry navržena přesně pro tyto dispozice. Černá a purpurová stěna opticky zvětšuje prostor.

 

 

Domácí lázně


Že je možné použít dřevěnou podlahu i v „domácích lázních“, ukazuje tyrkysová koupelna, která předkládá řešení pro rekonstrukce. Prostoru dominuje walk-in zástěna s minimalistickým stěnovým odtokem Geberit a stěna obložená lakovaným tyrkysovým sklem. WC mísa a bidet řady KERAMAG Renova Plan Nr.1 jsou prezentovány v kombinaci s designovým sanitárním modulem Geberit Monolith, kterým je možné nahradit běžné nadomítkové nádržky.

 

 

Showroom koupelen Geberit, Praha: Nechte se unášet na křídlech inspirace

 

Adresa: Sokolovská 2408/222, 190 00 Praha 9 - přízemí administrativní budovy Vysočanská brána na Balabence
Cílová skupina: architekti, interiéroví designéři, investoři, projektanti, instalatéři, koncoví zákazníci
Využití: inspirace, plánování, konzultace, schůzky, školení
Otevírací hodiny: každý pracovní den od 8:00 do 16:30
Kontakt: +420 284 689 671
Počet produktů: 172
Sortiment: umyvadla, umývátka, klozety, bidety, vany, vysoké skříňky, skříňky pod umyvadla, zrcadla s osvětlením, ovládací tlačítka splachování, pisoáry, sprchové žlaby, odtoky zástěny, kouty a vaničky, poličky, sanitární a instalační moduly, komfortní prvky
Koupelnové série: 17
Značky: KOLO, KERAMAG, KERAMAG DESIGN, Geberit
Slavnostní otevření: 14. 4. 2016

 

Další informace:
Veronika Mihálová
+420 602 501 295
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Skupina Geberit je lídrem na evropském trhu sanitárních produktů s globální působností. Geberit funguje jako ucelená skupina s velmi silným lokálním zastoupením ve většině evropských zemí a poskytuje prvotřídní kvalitu v oblasti sanitárních technologií a koupelnové keramiky. Geberit má 35 výrobních závodů, z nichž 6 je v zámoří. Centrála společnosti se nachází v Rapperswil-Jona ve Švýcarsku. Skupina Geberit zaměstnává 12 000 zaměstnanců ve více než 40 zemích světa a v roce 2015 generovala společnost obrat ve výši 2,6 miliard švýcarských franků. Akcie Geberit jsou kótovány na švýcarské burze SIX Swiss Exchange a od roku 2012 jsou akcie Geberit součástí SMI (Swiss Market Index).

 

 

Geberit 2Šperky v podobě keramických předmětů na sametově tmavém pozadí. Luxusní řady KERAMAG DESIGN, Xeno2 a Silk, v kombinaci s volně stojící vanou Mattis.

 

 

 

 

 

Geberit 3Střední část showroomu tvoří atraktivní prezentace prémiových sérií, vizuálně na první pohled upoutá osvětlení zrcadel z kolekce KERAMAG DESIGN myDay.

 

 

 

 

 

Geberit 4Řešení pro rekonstrukce ukazuje tyrkysová koupelna v sérii KERAMAG Renova Plan Nr.1, doplněna o minimalistický odtok Geberit a sanitární moduly Geberit Monolith.

 

 

 

 

 

Geberit 5Překvapivě prostorná toaleta díky řadě KERAMAG Icon xs včetně technologie Rimfree u WC bez splachovacího kruhu a černého tlačítka Geberit Sigma20.

 

 

 

 

 

Geberit 6Tlumené odstíny hnědé působí uklidnijícím dojmem, příjemný pocit dotváří výrobky KOLO Life!, které připomínají bílé oblázky. Zástěna do niky Geo6 poskytuje nejvyšší míru intimity.

 

 

 

 

 

Geberit 7Útulná a prostorná zároveň, koupelna z řady KERAMAG iCon s volně stojící vanou MODO, dřevěným dekorem světlý dub a vkusně zalícovaným tlačítkem Geberit Omega60.

 

 

 

 

 

Geberit 8Praktické řešení pro veřejné prostory s kombinací šedé a modré mozaiky poskytují zápustná umyvadla, WC a pisoár KOLO Nova Pro. Ovládání baterií, toalety i pisoáru je v rámci vysokého standardu hygieny řešeno bezdotykově pomocí výrobků Geberit.

 

 

 

 

 

Geberit 9Bez bariér ve využití, i v designu, taková je komfortní koupelna pro handicapované se sérií KOLO Nova Pro Bez Bariér a s oddáleným ovládáním splachování Geberit Sigma70 v nerezu.

 

 

 

 

 

Geberit 10Optimistická žlutá vévodí vydařenému příkladu rekonstrukce bytového jádra s řadou výrobků KOLO Traffic.

 

 

 

 

 

Geberit 11Nový showroom koupelen slavnostně otevřel Karl Spachmann, Head Division Sales Europe (vpravo) a Vladimír Sedlačko, Managing Director Geberit CZ a SK (vlevo).

 

 

 

 

 

Geberit 12Jemná a naturální estetika koupelnové kolekce myDay (v pozadí vpravo) a ambiciózní vzhled koupelny s harmonickým zaoblením v sérii Citterio, kterou navrhnul italský designér Antonio Citterio (v popředí vlevo). Pečlivé umístění na první pohled strohé kolekce Xeno2 vytváří pocit luxusu (v pozadí vlevo).

 

 

 

 

 

Geberit 13Kouzelný současný tanec v podání Andrey Miltner v elegantním prostředí showroomu.

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu