Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Rádi bychom Vás pozvali na čtvrtý ročník Festivalu Exportu CZ, který se koná ve dnech 15. – 16. června 2016 v Křižíkových pavilonech Výstaviště Praha – Holešovice. Akce je pod záštitou prezidenta České republiky Miloše Zemana a ministra průmyslu a obchodu Jana Mládka a aktivně se jí mezi jinými účastní i naše komora.

 

 

Datum: 15. – 16. června


Místo : Křižíkovy pavilony Výstaviště Praha – Holešovice

 

Jedná se o informační, kontaktní a networkingovou přehlídkou na podporu mezinárodní obchodní spolupráce a je určena jak českým podnikatelům, kteří mají zájem o nalezení zahraničních partnerů, tak i zahraničním firmám, které mají zájem proniknout na český trh nebo nalézt své partnery mezi českými podnikateli. Festival zahrnuje jak přednáškový program, tak i expoziční sekci a atraktivní doprovodný program včetně ochutnávek exotických pokrmů a nápojů a expozic etnického umění. V jeho průběhu tak budete mít možnost vyslechnout přednášky a navštívit expozice firem a institucí z téměř 30 zemí celého světa.

 

Členové se mohou účastnit také jako vystavovatelé (pro naše členy HST platí 40% sleva z vystavovatelského poplatku) či účastníci B2B setkání (pro naše členy a partnery s 50% slevou z registračního poplatku) nebo účastník Festivalu (pro naše členy a partnery bez vstupního poplatku).

 

Bližší informace Vám rádi poskytneme stejně jako volné lístky na Festival

 

Těšíme se na setkání s Vámi na našem stánku na Festivalu Exportu CZ 2016!

 

Pozvánka ke stažení zde.

 

Festival Exportu CZ 2016 pozvánka

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu