Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Sportovní akce Gigathlon Czech Republic je víkend plný sportu pro hobíky i profíky. Závodí se v 5 disciplínách - běh, plavání, inline brusle, horské a silniční kolo a ve 4 různých kategoriích (Single Man/Woman, Couple, Team of 5, Team Hobby 3-5).

 

Vybírat můžete z klasického 2denního závodu Weekend Gigathlon nebo 1denní hobby verze Light Saturday Gigathlon. Unikátní kombinace 5 disciplín, 4 kategorií a 2 závodů nabízí tak širokou škálu možností, kde si každý najde to pravé, na co se cítí.

V roce 2021 se Gigathlon vrací zpátky na Mělnicko. Hlavní zázemí závodu včetně startu i cíle bude umístěno přímo v centru Mělníka na nám. Míru. Zde nebude chybět ani páteční tradiční slavnostní zahájení a welcome drink, partnerské městečko zahrnující mj. masáže pro účastníky, relax zone nebo třeba servis kol. Těšit se můžete také na bohaté občerstvení včetně ochutnávky místních vín z Vinařství Kraus. Závodníkům je nabídnuto zdarma přenocování ve stanovém městečku v Campu Mělník, cca. 10 min. chůze od hlavního náměstí.

Závodní trasy zavedou gigathlety do těch nejkrásnějších míst tohoto regionu. Gigathleti tak prozkoumají na kole Kokořínské lesy, proběhnou se a projedou na bruslích kolem soutoku Labe a Vltavy a ponoří se do křišťálově čisté vody lomu Baraba. Na trasách nebude chybět ani historické centrum města Mělník.

 

Gigathlon RunZávody a závodní kategorie:

 

27.-29. 8. WEEKEND Gigathlon Czech Republic 2021

Klasická 2denní Giga výzva pro všechny Singlisty, Couplisty a Týmy. Úvodní sobotní den Athletic Saturday bude tradičně výživnější a Poetic Sunday pak přibližně v polovičních délkách prvního závodního dne.

Team of 5: Jedinečný týmový zážitek. Každý člen týmu závodí v jedné disciplíně (princip štafety). Každý soutěžní den lze zkusit jinou disciplínu. Min. 2 členové týmu musí být ženy. Tato kategorie je vhodná pro partu kamarádů, kolegy nebo třeba členy rodiny.

Couple: Sportovní výzva pro dvojice, kamarády, sourozence a další. 5 disciplín v každém závodním dnu si mezi sebe rozdělí dva závodníci, kdy každý absolvuje min. 2 disciplíny oba dva dny.
Kategorie se dělí na: Couple mix (muž a žena), Couple muži (muž & muž), Couple ženy (žena a žena)

Single Woman/Man: Single Gigathleti jsou ti největší hrdinové, kteří sami absolvují každý soutěžní den všech 5 disciplín.

 

28. 8. LIGHT SATURDAY Gigathlon Czech Republic 2021

Gigathleti absolvují pouze zhruba poloviční trasy prvního závodního dne "Athletic Saturday". Tato varianta je určena závodníkům, kteří si rádi vyzkouší kombinaci 5 Gigathlon disciplín v jednom dni, ale ještě si netroufají na Weekend Gigathlon. Také kategorie jsou zde benevolentnější, například u kategorie Team Hobby povolujeme složení týmu ze 3-5 závodníků.

 

Více info na www.gigathlon.com

 

 Gigathlon Inline

 Gigathlon Road-bike

 Gigathlon Inline

 Gigathlon Inline

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu