Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Velmi oblíbený zájezd se opravdu drží hesla "To nejlepší ze Švýcarska" – nechybí zde nic, co by neměl žádný návštěvník této země vynechat: jízda lanovkou a nejrozšířenějším švýcarským veřejným dopravním prostředkem – vlakem, návštěva čokoládovny a sýrárny, jedno z nejkrásnějších švýcarských měst – malebný Luzern.

 

 

25. – 30. srpna 2017

 

Cena: 11 390 Kč

 

1. den: odjezd večer z ČR, noční přejezd přes SRN do Švýcarska


Quicktour luzern2. den: ráno přijedeme do oblasti Luzernu, dopoledne navštívíme jedno z nejkrásnějších měst Švýcarska - Luzern na břehu řeky Reuss, projdeme se podél jezera Vierwaldstätter See s pohledem na vrchol hory Pilatus (2 132 m n m.). Nejslavnější památkou města je dřevěný most s kaplí Kappellbrücke. Odpoledne se přesuneme na ubytování do Interlakenu.

26. 8. mezi 17:00-18:00 hod. začíná zahájení slavnosti UNSPUNNEN v malebném Interlakenu. Slavnost bude pokračovat programem na Schweizer Platz. Tato lidová slavnost se pořádá jednou za 12 let a je považována za největší a nejkrásnější folklórní událost na světě. Čeká Vás nezapomenutelná přehlídka švýcarského folklóru – krojovaní pastevci, nebojácní zápasníci, lidová hudba a pradávné tradice a zvyklosti.

Navštivte webové stránky slavnosti www.unspunnenfest.ch

 

3. den: po snídani odjedeme do Lauterbrunnen, odtud vlakem do Wengenu a lanovkou z Wengenu na Männlichen. Poté nás čeká turistika s pozvolným klesáním přes Kleine Scheidegg (cca 2 hodiny). Dále budeme pokračovat:
a) do Grindelwaldu vlakem nebo pěšky z Kleine Scheidegg pod severní stěnou Eigeru do zastávky Alpiglen cca 2,5 hodiny anebo do Grindelwaldu pěšky cca 4 hodiny.
Odjezd busem na ubytování. Možnost individuální návštěvy festivalu Unspunnen.


4. den: ráno návštěva soutěsky Aareschlucht, odjezd autobusem pod vodopády Reichenbachfälle, odtud historickou lanovkou vyjedeme na místo, kde byl v souboji zavražděn Sherlock Holmes. Odpoledne navštívíme skanzen v Ballenbergu u Brienz, druhá skupina si může zvolit procházku k Brienzskému jezeru, poté odjezd do Interlakenu - exkurze v čokoládovně Schuh s ukázkou ruční výroby a ochutnávkou nejjemnější švýcarské čokolády, možnost nákupu čokoládových pralinek (vstup 15 CHF zahrnuje výklad a ukázky výroby, ochutnávku čokolády a dárek). Možnost individuální návštěvy festivalu Unspunnen.


Quicktour zermatt5. den: ráno odjezd z hotelu přes Interlaken do oblasti Grimsel, krátká zastávka u přehrady a průsmyku Grimsel (pěkné výhledy na fotografování), v poledne vlakem z Täsche do Zermattu - oblast Matterhornu 4 477 m n m., 25 vrcholů vyšších než 4 000 m n m.; z Zermattu se nabízejí následující možnosti turistiky: Gornergrat, Sunneg, Klein Matterhorn či Matterhorn Glacier Trail. Večer odjezd.


6. den: návrat do ČR v poledních hodinách

 

Cena zahrnuje: 3 noci v hotelu *** City Hotel Oberland přímo v centru Interlakenu, 3x polopenzi, dopravu busem, průvodce


Cena nezahrnuje: vstupné a lanovky (cca 180 CHF), 1lůžkový pokoj (3 000 Kč), komplexní cestovní pojištění 204 Kč/os, Poznámka: odznak na vstup do festivalového zázemí UNSPUNNEN 450 Kč/os. (nutno objednat při sepsání smlouvy)

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu