Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Dr.iur. Julius Effenberger, rozený Pražák z Podolí pod Vyšehradem, polyglotní švýcarský advokát, před léty přispíval do Zpravodaje a do nedávna do Neue Zürcher Zeitung a zpracoval okolnosti smrti Jana Masaryka v divadelní hře, kterou k padesátému výročí události uvedl curyšský Schauspielhaus v scénickém čtení.

 

 

 

Effenberger klasterNedaleko od Schauspielhausu řešil právník s divadelní vášní víc než desetiletí juristická zauzlení a rozuzlení ve vědecké instituci ETH, jejíž právní oddělení přechodně vedl. Jako samostatný advokát v Curychu se od roku 2002 pravidelně věnuje mezinárodním a zejména česko-švýcarským kauzám. Nyní se i fyzicky přiblížil zpět ke vlastním kořenům a otevřel pobočku své kanceláře v mateřském městě. A to ne kdekoliv, nýbrž ve ctihodných prostorách advokátní kanceláře Novický & Mejzlík, která od roku 1996 sídlí přímo v klášteře Minoritů při bazilice Svatého Jakuba, v  srdci barokní Prahy. Tam, kde se před nějakým tím stoletím slavila svatební hostina Jana Lucemburského a Elišky Přemyslovny. Pod znamením této kosmopolitní tradice, jíž se vyznačují – až na násilné, naštěstí přechodné izolace – pražské dějiny, stojí činnost zde pracujících samostatných advokátů (JUDr. Pavel Novický, JUDr. Jan Mejzlík, Mgr. Gabriela Švecová, JUDr. Jiří Kalous, Dr.iur. Julius Effenberger), zabývající se řešením životních i podnikatelských problémů, vytvářením právních rozborů, sepisováním smluv, poradenstvím pro fyzické i právnické osoby a v případě nutnosti, když to jinak nejde, jejich zastoupením před soudy a úřady. Stresy z právních sporů lze v Praze vytříbit hned vedle, podle osobního založení, buď při poslechu varhanního koncertu u Svatého Jakuba anebo na opačné straně, v Sportovním areálu Masná při partii fotbalu.

 

www.aknovicky.cz

www.effenberger-law.ch

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu