Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Čeká vás důležitá akce a vy chcete už večer vypadat mladší nebo alespoň odpočatě a svěže? Na Brandeis Clinic máte na výběr hned z několika možností, jak zkrásnět. A jaké možnosti se tedy nabízejí?

 

1. SEYO TDA: Za pomoci jedinečného patentovaného léčebného systému SEYO TDA je dermatolog schopný bez injekce dosáhnout hluboko do kůže a aplikovat do ní nadzvukovou rychlostí aktivní látky kyselinu hyaluronovou, čisty kyslík, vitamíny, minerály, které jsou pro mladistvý a zdravý vzhled pleti nezbytné. Okamžitě po aplikaci je pleť viditelně hezčí - zvyšuje se její elasticita a redukuje se množství viditelných vrásek. Dále se zmírní začervenání pleti (rosacea) i neústupné akné (stahuje a čistí póry). Také podporuje regeneraci pleti, hojení ran a napomáhá hydrataci.

 

2. Pellevé: Tento přístroj ohřívá části kolagenu pod kůží. Hned pár hodin po ošetření budete mít pleť napnutější a vyhlazenou, ale k hlavnímu liftingovému účinku na pleť a zpevňování kolagenu dochází v průběhu dalších 30 dnů. Toto je trik hollywoodských hvězd před důležitou akcí.

 

3. MikroSkinPolish: S velmi dobrými výsledky můžete počítat i při ošetření, které funguje na principu 3 v 1. V rámci jedné návštěvy vás čeká kromě mikrodermabraze, ošetření laserem a „leštění" pokožky. Spojení těchto tří účinných ošetření do jednoho zaručuje dokonalý výsledek.
Během první fáze pleť dokonale vyčistíme speciálními mikrokrystalky. V druhé fázi aplikujeme za pomoci laseru do pokožky kyselinu hyaluronovou. Celé sezení uzavírá masáž pokožky sérem s obsahem vitamínů, antioxidantů, ochranného faktoru a vzácného oleje Tamanu.

 

4. Dentální hygiena a bělení zubů: Dobrou dentální hygienou lze odstranit i pigmentové nánosy. Zuby zkrátka hezky prokouknou. Ordinační bělení zubů funguje okamžitě a vy se můžete víc usmívat. Lidé, kteří mají bílé a rovné zuby, mají podle studií až o 75% větší šanci, aby se do nich jejich protějšek na prvním setkání zamiloval a i lépe uspěli u pracovního pohovoru…


O zákrocích se více dozvíte na www.brandeisclinic.cz nebo na tel. čísle 226 291 640.

 

Rádi Vás přivítáme přímo na klinice přímo v centru Prahy 1 na adrese Králodvorská 13.

 

Brandeis Logo Big text

 

 

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu