Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Whistleblowing, aneb zákon o ochraně oznamovatelů, zavede pro zaměstnavatele celou řadu významných povinností v souvislosti s oznamováním protiprávního jednání uvnitř organizace. Každý zaměstnavatel, který zaměstnává více jak 50 lidí, bude povinen zavést nová opatření, kdy jejich nesplnění bude mít za následek řadu sankcí, a to nejen těch majetkových.

Tento webinář Vám přinese návod k tomu, jak těmto zákonem uloženým povinnostem dostát a do budoucna je co nejefektivněji zabezpečovat. O tomto bude hovořit Mgr. Vendula Růžková, advokátka.

HARMONOGRAM WORKSHOPU:

  • Co je to whistleblowing?
  • Kdo jej musí zavést?
  • Kdy bude Vaší povinností whistleblowing zavést?
  • Kdo může být oznamovatel a jaká má práva?
  • Jak při zavedení whistleblowingu postupovat?
  • Jaké Vám hrozí sankce?

 

WORKSHOPEM VÁS PROVEDE:
Mgr. Vendula Růžková – advokátka trvale spolupracující s advokátní kanceláří ARROWS ETL Global. Mimo problematiku whistleblowingu se specializuje na rodinné právo a spornou agendu, svěřenské fondy.

MÍSTO KONÁNÍ WORKSHOPU:
Workshop pořádáme hybridní formou. Uveďte, prosím, v poznámce přihlášky, kterou variantu upřednostňujete. Rádi se s Vámi potkáme:

1/ online nebo

2/ osobně v Envelopa Office Center, Arrows Etl Global Olomouc, tř. Kosmonautů 1221/2a, 779 00 Olomouc

 

Registrace na workshop.

 

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu