Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Šárka Litvinová, spolumajitelka rodinné firmy Asiana (Letuška.cz), indoložka a sběratelka umění. Její firma má za sebou mimořádně těžký rok, nicméně se rozhodli situaci řešit. Společnost spustila nový administrativní nástroj pro firmy HRShop, věnuje se dopravnímu servisu a chystá se na oživení zájmu o cestování.

Magazín Forbes zařadil Šárku Litvinovou mezi 150 nejvlivnějších žen Česka roku 2021. Sama také prostřednictvím NF Neuron pomáhá podporovat vědce v terénním výzkumu.

Kdy: 03. 02. 2022 - 16:00-17:00

Kde: online, Zoom

 

FuckUp Talk probíhá formou 30 minutové diskuse a následného prostoru pro dotazy z publika.

Načerpejte nové zkušenosti, inspirujte se, sdílejte a poznejte, že krize je mnohdy příležitostí ke změně a že z krize lze vyjít silnější.

Rozhovor a následnou diskuzi moderuje radikální inovátor a městský hacker Tomáš Studeník. Tomáš zlepšuje nemocnice, továrny, města a korporace. Šéfuje konzultační společnosti Insane Business Ideas. Přivedl do Česka FuckUp Nights, napsal Velkou knihu fuckupů. Časopisem Computer World byl vyhlášen TOP IT osobností roku 2020. Tomáš je autorem projektu THEAITRE, kde umělá inteligence napsala divadelní hru, kterou ve světové premiéře uvedlo na oslavu 100 let robota Švandovo divadlo v Praze.

Více informací najdete na www.opero.cz.

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu