Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Obě komory zastupují celkem více než 650 úspěšných a renomovaných firem a nové partnerství přinese jejich členům další výhody.


Kromě budoucí spolupráce a projektů budou moci členové obou komor propagovat své podnikatelské aktivity a vyměňovat si kontakty či zkušenosti v rámci networkingových akcí. 
"Mezi našimi komorami vidíme mnoho synergií a jsem si zcela jistá, že toto nové partnerství přinese našim členům z řad švýcarsko-české podnikatelské komunity nové obchodní příležitosti," vysvětluje důvody tohoto partnerství Markéta Čapková, výkonná ředitelka HST.
"Naše pobočka obchodní komory působí v samém centru Prahy, které je atraktivní lokalitou nejen pro turisty, ale také pro mnoho firem ze zahraničí. Zároveň řada našich členů působí i na zahraničních trzích a Švýcarsko pochopitelně patří k těm velmi zajímavým. Proto nepochybuji o přínosu naší vzájemné spolupráce," uvedla Eva Primus Kovandová, ředitelka kanceláře představenstva HKP1.
První společná akce se uskuteční 28. března.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu