Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Od 1. ledna 2022 dojde ke změnám ve vykazování hlášení v systému Intrastat, které přináší pro právnické i fyzické osoby nové povinnosti, ale také některé výhody.
Víte, co je nutné si v této oblasti pohlídat a proč je třeba zaměřit zvýšenou pozornost na soulad Intrastatu a souhrnného hlášení? Zajímá Vás, zda právě Vaše firma může využít tzv. zjednodušené hlášení?

O tom a dalších tématech budeme hovořit na našem specializovaném webináři, kterým Vás provede Petra Čechová, expertka na vykazování hlášení Intrastat.

Čtvrtek 9. prosince od 10:00-11:30

Cena: 900 Kč (bez DPH)

Registrujte se ZDE

PROGRAM

Hlášení Intrastat – základní zásady pro vykazování statistiky pohybu zboží v rámci Evropské unie

Novinky od roku 2022:

  • Změny v terminologii
  • Rozšíření okruhu vykazovaných údajů ve směru odeslání zboží
  • Změny kódů povahy transakce
  • Zjednodušené hlášení
  • Přehled dalších drobných změn

Diskuze a dotazy

Na vše, co Vás k těmto oblastem zajímá, se budete moci zeptat při registraci i v průběhu webináře prostřednictvím live chatu.
Webinář proběhne v českém jazyce.
Vaše dotazy k organizaci akce ráda zodpoví Zuzana Bršťáková, Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

Upozornění: Na akci mohou být pořizovány běžné reportážní fotografie, audio nebo videozáznam, které budou využívány za účelem interní a externí propagace aktivit společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o., typicky na webových stránkách společnosti a sociálních sítích, pro navazující komunikaci s účastníky akce a přípravu dalších obdobných či navazujících akcí. Podrobnější informace k ochraně soukromí naleznete na: https://www.pwc.com/cz/cs/o-nas/ochrana-osobnich-udaju.html Pokud si nepřejete, aby byly pořízeny Vaše záznamy (fotografie, audio, video), kontaktujte prosím organizátora akce. Pořízené záznamy budou uchovány pro výše uvedené využití po dobu nezbytně nutnou, ne déle než 12 měsíců.

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu