Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Společnost TrustWorthy Investment CZ a.s. , (dále pouze společnost), nabízející komplexní služby v oblasti drahých kovů, numismatiky, diamantů a šperků uvádí na český trh jako první hráč v oboru, ucelený koncept franšízové sítě.

Nyní společnost nabízí zajímavou příležitost, jak řešit všechny výzvy v jednom uceleném konceptu, a to je Franšízová síť jako profesionální nástroj distribučního kanálu propojený na širokou síť poradců a cílových zákazníků. Jedná se o účinnou, ekonomicky zajímavou a lehce rozšiřitelnou formu tvorby vlastní procesně řízené sítě.
TrustWorthy Investment CZ a.s. nastavuje formu spolupráce s partnery jako tzv. Master-Franchising model, tedy prostřednictvím regionální centrály ve vlastnictví franšízového partnera. Společnost tímto uzavírá smyčku celého procesu formou poskytnutí všech služeb v jednom prodejním místě a v rámci silné lokální, respektive mezinárodní platformy, která dává všem stávajícím i novým klientům jistotu v kvalitě poskytovaných služeb tzv. „pod jednou střechou“.
Očekává se, že v následujících 10 letech, do roku 2031, bude globálně a stejně tak v ČR výrazně navýšena potřeba ukládat finance do drahých kovů, zejména potom v souvislosti s celosvětovou pandemií COVID 19 a inflací. Aby byla uspokojena poptávka v co možná nejvyšší míře, bude třeba pracovat systematicky, procesně a řízeným způsobem, ideálně formou jednotné platformy. Tímto dojde k uspokojení poptávky všech zájemců a zároveň bude zajištěna nejvyšší možná míra bezpečnosti ukládaných prostředků, stejně tak systematičnost
Společnost TrustWorthy Investment CZ a.s. nabízí podnikání pod silnou značkou, zázemí centrály, poradenství a sdílené zkušenosti, komplexní informační systém včetně CRM, širokou nabídku produktů a služeb, centrální marketing, reklamu, školení a vzdělávání lektorů i zaměstnanců. Firma je na trhu od roku 2012.


Pokud jste podnikatelsky a obchodně naladěni, máte chuť na nové výzvy a zajímá vás svět drahých kovů, numismatiky a šperků, kontaktujete nás pro více informací.


Pro více informací, prosím kontaktujte:
Jaroslav Musil, výkonný ředitel
tel: 602570722 nebo email Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu