Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Právě teď v ČR i na celém světě řešíme pandemii koronaviru a všichni přemýšlíme nad tím, jak ochránit sebe a své blízké. Česká vláda rozhodla o uzavření škol, většiny ochodů a služeb. Kdo může, pracuje z domova, ale ne všichni mají stejné možnosti a příležitosti. Společnost CBRE, světový lídr v oblasti komerčních realitních služeb, se proto rozhodla finančně podpořit ženy z Klubu svobodných matek, které jsou na výchovu dětí úplně samy a nyní se často dostávají do tíživé finanční situace. Podle dostupných informací a organizací, podporujících tuto skupinu lidí, může totiž ošetřovné pro některé samoživitelky stačit akorát tak na zaplacení nájmu.

„V době, kdy nás obklopuje více negativních zpráv než pozitivních, chceme i my být aktivní a pomáhat. Rozhodli jsme se proto navázat spolupráci s Klubem svobodných matek, který podporuje ženy samoživitelky. Ty se totiž musí postarat o své děti i v současné době, kdy nemohou docházet do zaměstnání. Organizace jim poskytuje jednorázovou pomoc ve výši 2 000 Kč. Naše společnost působí na českém trhu již 21 let, proto jsme se rozhodli finančně podpořit 21 rodin. Nicméně přímou finanční podporou naše spolupráce nekončí. Vyzvali jsme také naše zaměstnance, partnery a klienty, aby se k nám v tomto projektu připojili. Věřím proto, že celková pomoc těmto rodinám bude ještě větší,“ komentuje Clare Sheils, managing director CBRE.

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu