Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Informace o provozu prodejny a servisu ekolo.cz během karantény.

 

1. Showroom - testování a prodej
Otevírací doba Showroomu bude až do 23.3. nahrazena individuálními rezervacemi. Pokud tedy plánujete návštěvu ekolo.cz, nejdříve si, prosím, rezervujte váš osobní termín na adrese www.ekolo.shop/navsteva, nebo na telefonu 220 991 111 denně od 10 do 19 hodin. Termín vám obratem potvrdíme a v daný čas budete mít celý obchod i naše profesionální prodavače jenom pro sebe a pro své potřeby testování a nákupu.

V následujících dnech zásadně posílíme kapacity pro Prodej On-Line, včetně doručení zcela sestaveno a seřízeného elektrokola dle vašeho výběru až k vám domů naším prodavačem. Doručujeme již do druhého dne v regionu Prahy a celého Středočeského kraje.

Elektrokola mohou výrazně usnadnit vaši osobní dopravu. Proto pro všechny modely do města nabízíme ještě nad aktuální výhody 5% slevu až do odvolání. www.ekolo.cz/elektrokola-do-mesta

Omlouváme se vám, ale dříve ohlášené víkendové testování elektrokol 20.-22.3. se bude konat v náhradním termínu. Termín našeho velkého EbikeFestu: 16.-17. května zatím zůstává nezměněn.

2. Servis elektrokol a kol - příjem i výdej
Otevírací doba Servisu bude až do 23.3. nahrazena individuálními rezervacemi. Na adrese www.servis.ekolo.cz si rezervujte váš osobní čas na příjem Garanční prohlídky, Běžného servisu, Instalace čipu a dalších úkonů. Rezervaci termínu lze provést téže na telefonu 226 210 226, denně od 8 do 18 hodin.

Můžete si též objednat dovoz a odvoz vašeho elektrokola do servisu na adrese www.ekolo.cz/bike2home.

3. Půjčovna elektrokol
je k dispozici. Všechny výpůjčky i vrácení jsou se zákazníky vždy plánovány na konkrétní den i čas. Rezervaci výpůjčky můžete zadat na adrese www.pujcovna.ekolo.cz. Aktuálně lze získat slevu až 40% na výpůjčku městských a cestovních kol určených pro vaši dopravu.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu