Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Uvedení na trh hodinek Connected je prestižní událost, která si zasloužila mnoho pozornosti už jen díky tomu, že je geekové i všichni ostatní milovníci moderních technologií s nadšením očekávali přes dva roky. Luxusní smartwatch s Android Wear běžící na procesoru Intel v luxusním titanovém pouzdře od TAG Heuer byly poprvé v České republice k vidění a vyzkoušení na velké tenisové party v obřích prostorách hodinářství Koscom.

 

 

Nadcházející Fed Cupové utkání Česko vs. Švýcarsko a zahájení prodeje dlouho očekávaných smartwatch TAG Heuer Connected – dvě události a dvě témata eventu, který ve středu proběhl v pražské prodejně hodinek Koscom. Hlavním hostem byla Lucie Šafářová, špičková tenistka a Friend of the Brand/přítelkyně značky TAG Heuer. V průběhu večera sehrála virtuální tenisové utkání proti švýcarskému soupeři Stephanovi Pichavantovi – regionálnímu šéfovi společnosti TAG Heuer pro střední Evropu.
Dalším tenisovým soupeřem byl Martin Nečas - stoupající juniorská hokejová hvězda, druhý český Friend of the Brand TAG Heuer a zkušený gamer /hráč video her/. Byli jsme zvědaví, zda na virtuálním tenisovém hřišti zvítězí Luciiny praktické tenisové zkušenosti nebo Martinovy hráčské grify.

 

TAG Heuer jako luxusní švýcarská hodinářská značka, se o své hosty postaral opravdu luxusně. Kromě vynikajícího rautu nabídnul ochutnávku ovocných destilátů Fassbind a to rovnou její největší klenoty z řady „L‘heritage de bois“ – dědictví dřeva.
Lucie a Martin mají kromě sportu ještě jednu společnou vášeň, a to jsou sociální sítě. Lucie má na Instagramu 172 tis. followerů a Martin přes 14 tis. (aktivní jsou i na Facebooku a Twitteru). O svoje účty se oba starají zcela sami, bez pomoci PR agentur a manažerů, a se svými fanoušky také rádi komunikují v diskusích. Přesně pro ně byly stvořeny hodinky Connected.

 

Connected Modular

Je „náramkový computer“, který je neustále online a neustále po ruce, připraven doručit i odeslat všechny informace a zprávy z vašeho zápěstí bez nutnosti vytahovat a zapínat telefon. Jeho titanové pouzdro je modulární – pomocí jednoho kliknutí je možné vyměnit řemínek nebo jeho kovové úchyty a dát hodinkám úplně jiný styl. K dispozici je mnoho barev i různé materiály – pryž, keramika, kůže, titan, černé PVD, růžové zlato i diamanty. Navíc si lze dokoupit i modul s automatickým strojkem Cal.5, vyměnit ho za modul smartwatch a užívat si švýcarskou hodinářskou klasiku. Pro fajnšmekry byl vyroben i modul s tourbillonem. Dámy jistě potěší, že kromě klasické pánské velikosti pouzdra 45 mm je dispozici i lady-velikost 41 mm. Connected jsou tak prozatím jediné smartwatch šité na míru přímo ženám.
Vodotěsné titanové pouzdro Connected se safírovým sklem má legendární design TAG Heuer Carrera a je osazené procesorem Intel s operačním systémem Adroid Wear a 4GB pamětí. Kromě speciálních aplikací z dílny TAG Heuer do něj lze nainstalovat přes 4000 aplikací (Hangouts, Mapy, Překladač, Spotify, Fitness, Facebook, Intagram atd.) a dokáže komunikovat i na jiných platformách jako je Messenger, WhatsApp a mnoho dalších. Zabudovaný mikrofon umožňuje hlasové ovládání pomocí Google assistanta a pomocí NFC můžete provádět bezhotovostní platby.

 

První generace Connected se na Americkém trhu objevila už před dvěma lety. V České republice však k dostání nebyly z důvodu omezené funkčnosti některých Googlovských aplikací na našem území. Mezitím přišla na trh druhá generace Connected Modular a vytvořila se dlouhá řada čekatelů, kteří se konečně tento týden dočkají. Autorizaci k prodeji v ČR dostaly tři prestižní hodinářské prodejny: pražský Koscom a Carollinum a olomoucký Helvetia Boutique. Kdyby se i Vám zalíbilo být connected/stále ve spojení, můžete si hodinky zarezervovat na adrese www.connected-modular.cz.

 

Lucie Šafářová

Je 32letá česká tenistka hrající levou rukou. Držitelka bronzové medaile z Olympiády v Rio de Janeiru (2016) a pětinásobná deblová vítězka Grand Slamu. V roce 2017 se šest týdnů držela na první pozici žebříčku WTA v ženské čtyřhře. Momentálně žije a trénuje v Americe, ale kořeny má v Brně, kam se vždy ráda vrací. Jejím koníčkem jsou sociální sítě a dobrá káva. Fandí Kometě Brno.

 

Martin Nečas

Naše mladá hokejová naděje, 19letý útočník ze Žďáru nad Sázavou. V současnosti hraje za HC Kometa Brno a velké úspěchy slaví v juniorské lize, kde byl loni Nejproduktivnějším hráčem. V ČHL získal titul Nejlepší nováček sezony 2017. V tomto roce byl také v prvním kole draftován do NHL z 12. místa do týmu Carolina Hurricanes. Jeho velkou vášní je Playstation a rád hraje tenis.

 


 

TAG Heuer

Švýcarská hodinářská značka, založená v roce 1860 pod jménem Heuer. Její specialitou jsou luxusní automatické chronografy a také sportovní časomíra. V roce 1985 se společnost stala součástí lucemburského holdingu TAG (Techniques d’Avantgarde) a její název se změnil na TAG Heuer. V roce 1999 vstupuje do konglomerátu LVMH sdružujícího nejsilnější hráče na trhu s luxusním zbožím.

Historie společnosti začíná v roce 1860, kdy ji jako rodinnou manufakturu založil Edouard Heuer. Kromě výroby hodinek firma usilovně pracovala také na jejich vývoji a tak brzy přišlo na řadu mnoho patentů a světových prvenství (1887 – oscilační tyčinka/oscillating pinion, 1914 – první mechanický náramkový chronograf, 1916 – první mechanický chronograf s přesností 1/100 sekundy, 1966 – první elektronická časomíra s přesností 1/1000 sekundy, 2012 – první mechanický chronograf s přesností 5/10 000 sekundy).
Jako výrobce nejpřesnějších chronografů a časomíry byl TAG Heuer od počátku velmi aktivní ve světě sportu. V roce 1924 byl oficiální časomírou Olympiády v Paříži, 1928 v Amsterdamu. Dlouhodobě svojí časomírou podporoval i různé sportovní týmy a události – jachting, alpské lyžování nebo cyklistiku. Nejrozsáhlejší partnerství má v oblasti motosportu, který je také inspirací mnoha modelů TAG Heuer. Na slavné americké Carrera Panamericana Rallye vznikla modelová řada Carrera navžená na míru a podle potřeb automobilových závodníků a závodní okruh v Monako dal jméno modrému čtvercovému modelu, který později proslavil herec Steve McQueen. V sedmdesátých letech začíná partnerství ve Formuli 1. Nejdříve se stájí Ferrari, později McLarren a nyní Red Bull Racing, hodinky TAG Heuer s oblibou nosili Clay Ragazzoni, Niki Lauda nebo Mika Hakkinen.

 

www.tagheuer-modular.cz
www.hodinky-tagheuer.cz
presscorner.tagheuer.com

 

 

 

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu