Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

HST Obchodní komora Švýcarsko-Česká republika ve spolupráci se společností PwC Česká republika Vás srdečně zvou na akci Game of Threats.

 

Datum: 21. února 2018, 9.00 – 11.30 h


Místo: PwC Česká republika, Hvězdova 2c, Praha 4


Dokáže se Vaše společnost bránit kybernetickému útoku? Přijďte to zjistit na Game of Threats. Akce dává účastníkům semináře příležitost seznámit se s praktickou ukázkou simulace kybernetického útoku a obrany a poslouží ke zvýšení povědomí o principech a trendech v kybernetické bezpečnosti.


PwC vyvinula interaktivní simulaci kybernetického útoku a obrany, pojmenovanou Game of Threats™ (zkráceně GoT). Už samotný název hry – parafrázující známý politicko-válečný seriál Hra o Trůny – naznačuje, že o překvapení v průběhu interaktivní simulace není nouze a hráči bránící svou fiktivní firmu před kybernetickým útokem budou muset reagovat na nečekané situace a vybírat řešení, která nemusí každému vyhovovat.

 

Hra je vysoce interaktivní, účastníci při ní využívají tabletů, herních karet, sledují společné dashboardy a zároveň i průběh hry na obrazovce svého týmu. Maximální počet účastníků je nastaven na 16. Každý účastník má možnost aktivně se podílet na všech rozhodnutích svého týmu, vyjádřit svůj názor, být vyslyšen. I to je totiž trend, který kopíruje dnešní organizační uspořádání společností. Rostoucí komplexita informačních systémů a technologií efektivně znemožňuje, aby o celém IT ekosystému dokázal rozhodovat jediný člověk, a obrana před skutečnými kybernetickými útoky se tak stává týmovou prací i zodpovědností.

 

Co se s GoT naučíte:

  • Přijmout rychlá a správná rozhodnutí s minimálním množstvím vstupních informací.
  • Principy ochrany firemních hodnot, reputace a důvěry zákazníků v kontextu kybernetické bezpečnosti.
  • Díky nabytým znalostem si snáze představíte, jak hackeři přemýšlí a co více – využijete nabyté znalosti v praxi.


Lektor: Ing. Michal Čábela

 

Registrace:
Registrujte se, prosím, nejpozději do 14. února na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

 

Poplatek:
Členové HST: 350 Kč + příslušná sazba DPH
Nečlenové: 650 Kč + příslušná sazba DPH (platba proběhne na fakturu).
Při registraci uveďte, prosím, fakturační údaje vč. IČ/DIČ, na které má být faktura vystavena.

 

Akce bude probíhat v českém jazyce

 

 

Partner akce:

Game of Threats partner

 

 

 

 

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu