Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

HST Obchodní komora Švýcarsko – Česká republika využila přátelské nabídky Francouzsko – české obchodní komory a přidala se tak k letnímu tréninku v pétanque na písčitém hřišti před Letenským zámečkem. Trénink proběhl pod vedením Petra Fuksy z organizace Pétanque pro vás.

 

 

 

loga komor

Na úvod tréninku Petr Fuksa zopakoval základní pravidla pétanque a také zmínil možnost. Následovala rozcvička, protože pétanque je opravdu sport, a zápasy tříčlenných družstev do 7 bodů. Na závěr večera se všichni účastníci utkali v soutěži o přiblížení se ke košonku (cochonnet). Vítězi byla Lucie Navarová ze společnosti Pas à Pas a Jaroslav Mück, host Prague Cateringu.

Kdo by se chtěl dale vzdělávát, může se připojit k tréninku FČOK, který se uskuteční v pondělí 21. srpna. Sezóna vyvrcholí ve čtvrtek 31. srpna největším amatérským turnajem v pétanque, který Francouzsko-česká obchodní komora pořádá v zahradách Trojského zámku ji po čtrnácté.

 

 Fotky z akce si můžete prohlédnout zde.

 

 

 

 

 

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu