Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Zúčastněte se druhého ročníku Veletrhu Věda Výzkum Inovace (VVVI), jehož partnerem je i HST Obchodní komora Švýcarsko - Česká republika. Prezentujte své výsledky a svoji činnost v oblasti výzkumu, vývoje a inovací na VVVI 2017 (28. 2. - 2. 3. 2017 na BVV v Brně). VVVI vytváří novou interdisciplinární platformu propojující vědeckou a výzkumnou sféru s podnikatelským prostředím.

 

Jedná se o unikátní veletrh určený pro inovativní firmy, výzkumné organizace, univerzity, ale též pro odbornou i laickou veřejnost, který nabízí příležitost získat komplexní informace z oblasti vědy, výzkumu a inovací. Tomuto ročníku udělili záštitu místopředseda vlády pro vědu, výzkum a inovace, Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy, Ministerstvo průmyslu a obchodu, Vysoké učení technické v Brně, Úřad průmyslového vlastnictví a hejtman Jihomoravského kraje.


Hlavními partnery veletrhu se staly Hospodářská komora České republiky a Veletrhy Brno a.s.


Součástí veletrhu bude bohatý doprovodný program – konference, semináře zaměřené například na dotační programy pro oblast výzkumu a inovací a na ochranu průmyslového vlastnictví, networkingové meeting pointy či panelové diskuze. Probírány budou témata jako: Průmysl 4.0, Smart Cities, Znalostní transfer a jeho aktuální trendy, sdílená ekonomika, 3D tisk, nanotechnologie a další.

 

Jaký to bude mít přínos pro Vás? Informace získáte zde: Příležitost pro vystavovatele VVVI 2017.


Možnosti prezentace na VVVI 2017 a další informace naleznete zde: Pozvánka na VVVI 2017.


Přihlásit se na veletrh je možné zde: Registrační formulář.

 

V případě dotazů prosím kontaktujte pořadatele na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

 

 

Veletrh Věda Výzkum Inovace 2017 podporují:

 

VVVI 2017 partneri

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu