Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Česká republika se letos poprvé ve své historii stane dějištěm jednoho z největších evropských komediálních festivalů. PRAHAha International Comedy Festival bude cílit nejen na české diváky, ale především na anglicky a německy mluvící milovníky stand-up vystoupení. Počítá se s účastí až 50 komiků z celého světa.

Festival začne letos 3. listopadu a skončí o devět dní později, odehrávat se bude na různých místech v Praze a částečně v Brně. „Představení budou pojata spíše komorně, půjde hlavně o přímý kontakt s divákem. Pozvali jsme opravdu zvučná jména světová stand-up komedie, protože dobrého humoru na světě není nikdy dost,“ vysvětluje jeden ze zakladatelů akce Rainer Schumacher.

 

Mezi umělci, kteří přislíbili účast, jsou i jména jako Charmaine Davies, Aideen McQueen, Daliso Chaponda, Geoff Whiting, John Gordillo, Marcel Lucont, Nathan Caton či Zoe Lyons, kteří vystoupí v anglickém jazyce. Pro německy mluvící publikum bude velkým lákadlem účast Urbana Priola, Larse Reichowa nebo Alfreda Dorfera. V českém jazyce vystoupí Iva Pazderková, Ester Kočičková, Petr „Nasty“ Cerha, Arnošt Fraunberg či Dominik Herman Lev.

 

Festival bude unikátní i místy, na kterých se budou vystoupení konat. Kromě divadel zvolili pořadatelé i méně známé designové sály jako například pražský Mosaic House, německé velvyslanectví či Pražskou křižovatku. „Neobvykle pojmeme i propagaci. Zaměříme se totiž hlavně na sociální sítě, kde jsou lidé zvyklí si navzájem doporučovat vystoupení svých oblíbených komiků,“ líčí umělecký ředitel akce Dominik Oždian. Cena vstupného na jednotlivá představení se pohybuje v rozmezí 99-599 korun. Festival se koná pod záštitou Rady Evropské unie.


Více informací o festivalu, umělcích, představeních a vstupenkách naleznete na webových stránkách www.prahahacomedy.com

 

Vstupenky jsou v prodeji na GoOut https://goout.cz/cs/festivaly/prahaha-international-comedy-festival/rnglb/

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu