Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Od prosince 2015 provozují Šárka a Rudolf Rentsch v centru Prahy první tzv. OK POINT. Jedná se v podstatě o obchodní místo na bázi bankovní pobočky mBank, která se od těch standard-ních liší v tom, že klient tam nemůže pořídit produkty pouze té dané banky, ale většiny všech bank a dalších finančních a pojišťovacích institucí v České republice.

 

Lze tedy klientům vždy šít služby a produkty na míru tak, aby vyhověly co nejvíce jejich konkrétním potřebám. Při tom nabídka není vázaná na portfolio jedné instituce. Provozovatelé jsou Švýcaři, tudíž dbají na to, aby servis na jejich OK POINTu vykázal dostatečnou “Swissness”. Klienti se mají cítit jak v lahůdkářství na curyšské Bahnhofstrasse. Pojďte se podívat a přesvědčte se sami!


Dr. Rudolf Rentsch je i partnerem ve společnosti Rentsch Legal (www.rentsch.cz) a společnosti SauterRentsch Investment Services (www.sauter-rentsch.com) v Praze.

Rentsch Legal a SauterRentsch podporují své klienty v širokém rozsahu činností při koupi a prodeji podniků nejen v Česku, ale díky jejich mezinárodní síti kontaktů v celé Evropě.

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu