Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Od července loňského roku má široká veřejnost možnost využívat služeb autobusového dopravce Nobless Line na každodenní lince spojující českou a švýcarskou metropoli. Mezi Prahou a Bernem však luxusní autobusy zastavují také v dalších městech – konkrétně v Plzni, St. Gallenu a Curychu. Čím však Nobless Line vyniká oproti ostatním dopravcům a jaké jsou jeho hlavní výhody?

 

 

Nejluxusnější způsob cestování mezi ČR a Švýcarskem

Celá linka je obsluhována nejmodernějšími dvoupatrovými autobusy Setra, které svoji výbavou, pojetím luxusu a pohodlím nemají v Evropě srovnatelnou konkurenci. Každý z autobusů disponuje cestovní zónou „Nobless Class“ v horním poschodí, která je vybavena speciálně upravenými koženými křesly s velkým prostorem na nohy. V přízemí se pak nachází restaurace s obsluhou. Ta se zpravidla neobsazuje a je tak dostupná všem cestujícím po celou dobu jízdy. V restauraci si tak můžete pochutnat na široké paletě pokrmů a nápojů, či se usadit ke stolku a dohnat tak pracovní povinnosti. Neustále k dispozici je Vám také čistá toaleta s teplou tekoucí vodou a dalším servisem, díky kterému si budete připadat jako na toaletě toho nejluxusnějšího hotelu.

 

NoblessLine 02

 

Tablety či přikrývky k zapůjčení zdarma

Cestování s autobusy ,,Nobless Line“ není výjimečné pouze základním vybavením autobusů, ale také přístupem personálu a doplňujícím servisem. Během jízdy Vám personál na zažádání zdarma zapůjčí pohodlnou přikrývku či tablet pro multimediální zábavu. V případě potřeby odpočinku můžete v cestovní zóně „Nobless Class“ nerušeně nabírat síly na další den.“ Před vystoupením v cílové stanici jste pak vybaveni snídaňovým balíčkem obsahujícím vybrané ovoce, sladké pečivo a také horký nápoj - to vše v ceně jízdenky.


Příjemným překvapením je pak přeprava všech standardních zavazadel zdarma či zvýhodněné jízdné pro děti do 10 let či seniory od 65 let.

 

Jízdenky lze rezervovat prostřednictvím webových stránek www.noblessline.cz nebo telefonicky na +420 602 333 369. Ta pak bude v den odjezdu nachystána u řidiče, kde ji také zaplatíte. Poté se sami přesvědčíte o tom, že cestování těmito autobusy do Švýcarska je skutečně pohodlné a cestování se tak přemění z nutnosti na příjemný zážitek.

 

V případě dotazů můžete společnost kontaktovat také na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. nebo na oficiálním profilu na Facebooku: www.facebook.com/noblessline

 

Místo odjezdu     Odjezd     Nobless Class     Děti do 10 let
Praha, Florenc, nást. č. 3     21:00     -     -
Plzeň, CAN, nást. č. 1     22:20     -     -
St. Gallen, Lagerstrasse     5:15     1 500 Kč     900 Kč
Zürich, Carparkplatz am Sihlquai     6:30     1 500 Kč     900 Kč
Bern, Car-Terminal Neufeld     8:00     1 900 Kč     1 300 Kč
 
Místo odjezdu     Odjezd     Nobless Class     Děti do 10 let
Bern, Car-Terminal Neufeld     18:15     75 CHF     50 CHF
Zürich, Carparkplatz am Sihlquai     20:15     59 CHF     36 CHF
St. Gallen, Lagerstrasse     21:15     59 CHF     36 CHF
Plzeň, CAN     4:15     -     -
Praha, Hlavní nádraží     5:30     -     -
Praha, Florenc, Metro     5:40     -     -

 

NoblessLine 03

 

NoblessLine 04

 

 NoblessLine 05

 

 

 

 

 

 

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu