Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Pracujete na svojí kariéře? Zajímají vás příběhy úspěšných? Věnujete čas osobnímu rozvoji a chcete se mimo jiné setkat s jednatelkou HST? Právě pro Vás je připravena mimořádně úspěšná akce Ženy sobě, která se uskuteční 18.-19. 3. 2016.

Již nyní si můžete pořídit vstupenky na sedmý ročník úspěšné akce ŽENY SOBĚ, která se uskuteční 18. a 19. března 2016. Při platbě do konce ledna získáte vstupenky za akční cenu. Opět vás čekají dva dny plné ženské energie, sdílení, setkávání a zábavy a dárkový voucher může být také pěkným dárkem.

ŽENY SOBĚ je součástí akce Equal Pay Day, která se v ČR bude konat již posedmé a vy se budete moci nechat inspirovat silnými životními i profesními příběhy, osobitými setkáními, praktickými radami a využít podpory od úspěšných žen českého byznysu (mentorek). Akce bude znovu upozorňovat na fenomény, které vedou k rozdílům v odměňování a pozitivně motivovat ženy k jejich dalšímu profesnímu i osobnímu rozvoji. Equal Pay Day – Ženy sobě boří mýty o neexistenci úspěšných žen, o jejich rivalitě a neochotě předávat své zkušenosti a postřehy a představuje nové ženské vzory. Více informací o akci na  webových stránkách, kde se již nyní můžete podívat na minulé ročníky.

zeny sobe BPW 350PX

zeny sobe Equal pay day

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu