Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Společnost Altoa s.r.o. nabízí nadstandardní zdravotní péči nad rámec veřejného zdravotního pojištění, kterou poskytuje prostřednictvím svých smluvních zařízení, do kterých patří mimo jiné i Nemocnice Hořovice, Rehabilitační nemocnice Beroun, Onkologické a radiologické centrum Multiscan a Gynekologická ambulance v Praze. Minimální čekací doby na vyšetření, individuální nadstandardní přístup a respektování časových možností klienta jsou hlavními pilíři společnosti.

Altoa poskytuje jednorázové programy jako je zprostředkování ortopedických výkonů, výživové poradenství, plastická operace víček a mnoho dalších. Zároveň nabízí celoroční individuální a preventivní nadstandardní zdravotní programy. Během jednoho jediného dne lze absolvovat komplexní zdravotní screening. Onkologické programy jsou sestaveny tak, aby odhalily případné nádorové onemocnění. V expresním termínu je možné zajistit různé druhy vyšetření jako je magnetická rezonance, CT (počítačová tomografie) aj.
Pro ty, kteří potřebují své tělo v krátké době zregenerovat, jsou připraveny rehabilitační programy, s ubytováním v moderně zařízených apartmánech berounské nemocnice, které jsou sestaveny v kombinaci relaxace a aktivního pohybu.

Pro zaměstnance společností nabízíme program „Zdravá firma“. Soubor přednášek a školení o prevenci a zdravém životním stylu jsou představeny zdravotnickými pracovníky smluvních zařízeních přímo v sídle firem.

Altoa poskytuje nadstandardní péči na nejvyšší možné úrovni při plném zachování soukromí klienta.

Kompletní nabídku služeb naleznete na altoa.cz

Altoa s.r.o.
tel.: +420 702 101 001
Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu