Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

Již 8. Švýcarský den v Třeboni se uskuteční v sobotu 22. 8. 2020 od 9:45 do 16:00 v Domě Štěpánka Netolického a na Masarykově náměstí.

 

Program – Masarykovo náměstí

9:45 zahájení 8. Švýcarského dne v Třeboni

  • stánek se švýcarskou čokoládou a raclettem
  • stánek s noži Victorinox
  • aktuální turistické materiály o Švýcarsku
  • aktuální švýcarské nabídky CK Quicktour
  • stánek Nordic Walking
  • stánek JUST / Nahrin
  • výstava historických fotografií

16:00 ukončení akce

 

Ze Švýcarska za vámi přijedou alphornisté z tria Fyrobig Lözarn, kteří zahrají tradiční melodie a na přání vám umožní si vyzkoušet hru na alphorn.

Na stánku Switzerland Tourism budou k dispozici zdarma informační materiály o Švýcarsku, k zakoupení bude i jednodenní jízdenka Rhétské dráhy a také knihy, časopisy, švýcarská trička a dárkové předměty. Zástupci CK Quicktour vám na místě představí svoji nabídku zájezdů do Švýcarska a během celého dne bude možné si prohlédnout či zakoupit ručně malované hedvábné šátky autorky akademické malířky Brigity Krumphanzlové.

Česká asociace NW s trenérkou Markétou Matušíkovou si pro vás připravila lekce a vycházky s nordic walking holemi. Na Masarykově náměstí bude také ke shlédnutí výstava historických fotografií z okolí Interlakenu, partnerského města Třeboně.

Na místě bude probíhat také soutěž o zajímavé ceny, mezi nejatraktivnější bude patřit stříbrná mince od společnosti TrustWorthy Investment CZ a jízdenka na bondovský vrchol Schilthorn. Vyhlášení výherců se uskuteční v 15:45 přímo na náměstí.

 

Program – Dům Štěpánka Netolického (Masarykovo náměstí 89/I, 379 01 Třeboň)

  • 10:30 – 11:00 přednáška „Švýcarské mince“, Tomáš Ivanič
  • 11:15 – 12:30 film “České kořeny ve Švýcarsku” o osudech českých emigrantů v této alpské zemi, Tomáš Kubák, Martina Fialková a Veronika Hollerová
  • 13:00 – 14:00 přednáška „Pěší výlety za švýcarskými lahůdkami“, Alena Koukalová
  • 14:30 – 15:30 přednáška „Rhétská dráha – Perla Alp“, Petr Čermák

Jednodenní jízdenka Rhétské dráhy

K největším tahákům posledních let patří švýcarské vlaky, nabídku Rhétských drah najdete přímo na našem stánku, kde bude možné i zakoupit speciální jednodenní jízdenku Rhétských drah, platnou na celou železniční síť RhB a také na trasu panoramatických vlaků Bernina Express a Glacier Express. Cena této jízdenky je 750 Kč.

 

Hashtag #MojeSvycarsko

Sdílejte vaše fotografie ze Švýcarského jara v Třeboni na Facebooku,
Twitteru a Instagramu s hashtagem #MojeSvycarsko. Nejzajímavější fotografie otiskneme v magazínu SWISSmag.

Pozvánku s programem ve formátu PDF je možné si stáhnout zde.

Bližší informace naleznete na www.DumStepankaNetolickeho.cz.

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu