Pcsupport.cz
HST.cz HST.en HST.de

HST Obchodní komora Švýcarsko-Česká republika ve spolupráci s kanceláří UEPA advokáti s.r.o. Vás srdečně zvou na seminář General Data Protection Regulation.

Díky novému evropskému nařízení „General Data Protection Regulation“ (GDPR) počne od 25. 5. 2018 nová éra ochrany osobních údajů. Toto nařízení s sebou přináší nejen posílení práv fyzických osob, ale i razantní zvýšení sankcí a další nová pravidla, což se velmi výrazně dotkne široké obchodní veřejnosti.

 

Ve spolupráci s advokátní kanceláří UEPA, jejíž zástupce se podílí na činnosti pracovní skupiny při Úřadu vlády ČR, jsme pro Vás připravili seminář k této problematice. Jeho cílem je seznámit Vás s novými právy a povinnostmi a pomoci Vám uvést procesy Vaší firmy do souladu s nařízením. Včasné uchopení této problematiky může být Vaší konkurenční výhodou.

 

Přednášející:

  • Mgr. Lucie Hladěnová, LL.M.
    Mgr. Bc. Tomáš Mudra


Registrace:
Registrujte se, prosím, nejpozději do 9. února 2017 na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.


Poplatek:
Členové HST zdarma, Nečlenové: 350 Kč + příslušná sazba DPH (platba proběhne na fakturu). Při registraci uveďte, prosím, fakturační údaje vč. IČ/DIČ, na které má být faktura vystavena.

 

Seminář bude probíhat v českém jazyce.

 

Partner:

UEPA logo 300x300

 

Partneři / Partners

ST logo CZ stojate cerne2 partner seclogo  partner koalice E21 logo SPCR LOGO VERTICAL CZ RGB 280x226 IMD Logo Blue RGB E21 logo HK logo PRAHA1 dole 1radek RGB

 

loga partneri 280x226 slunce 280x226 roska 280x226 Kudyznudy.cz - tipy na výlet  LOGO PFM 2

 

 

 

 

 

 

Menu